Ağrı Şubesi İlk Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi

Ağrı Şubesi  İlk Olağan Genel Kurulunu Gerçekleştirdi
19.11.12, Pazartesi
Diyanet-Sen Ağrı Şubesi İlk Genel Kurul Seçimleri genel merkez yönetiminin katılımı ile gerçekleştirildi.

Diyanet-Sen Ağrı Şubesi  İlk Genel Kurul Seçimleri genel merkez yönetiminin katılımı ile gerçekleştirildi.

17 Kasım  2012’de Ağrı Belediye Düğün  Salonu’nda  gerçekleştirilen genel kurul seçimlerine Genel Sekreter Hacibey Özkan ve Genel Eğitim Sekreteri Cebrail Yakışır ve delegeler katıldı.

Şube genel kurul seçimleri öncesi bir konuşma yapan Genel Sekreter Hacibey Özkan, Diyanet-Sen’in Türkiye’nin dört bir yanında örgütlenmiş geniş bir teşkilata sahip olduğunu belirterek “ Diyanet-Sen sendikacılığın eğitim ve bilimin ışında yürütülmesi gerektiğine inanan kadrolara sahip bir sendikadır. Düzenlediğimiz paneller, seminerler ve araştırmalarla sendikacılıkta eğitim ve bilimselliğin gereğini yerine getiriyoruz.” Şeklinde konuştu.

Divan Başkanlığını Genel Eğitim Sekreteri Cebrail Yakışır’ın yaptığı ve tek listenin olduğu Ağrı Şubesi’nin ilk genel kurul seçimleri sonucu Ağrı şube yönetimi şu isimlerden oluştu:

Şube Başkanı                                                  : Ebubekir Yalvaç

Şube Sekreteri                                                : Ahmet Doğan