Bartın Şubesi 1. Olağan Kongresini Gerçekleştirdi

05.17.12, Perşembe
Diyanet-Sen Bartın Şubesi 1. Olağan Genel Kurul Seçimleri 29 Nisan 2012’de Bartın Belediye Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Kongreye Genel Başkan Mehmet Bayraktutar ve yönetim kurulu üyelerinden Genel Sekreter Hacibey Özkan, Genel Teşkilatlanma Sekreteri Mehmet Ali Güldemir, Genel Araştırma ve Dış İlişkiler Sekreteri Mehmet Yaman, İl Müftü Yardımcısı Veyis Polat, Memur-Sen ve bağlı sendikaların temsilcileri, siyasi partilerin ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.

Toplantıda konuşan Bartın Şube Başkanı Metin Sağım, geçen 3 yıl boyunca yapılan çalışmalar ve faaliyetler konusunda katılımcılara bilgi verdi.

Genel Başkan Mehmet Bayraktutar da yaptığı konuşmada Genel Merkez olarak yapılan çalışmalar konusunda bilgi verdi. Bayraktutar Diyanet-Sen’in izlediği farklı vizyon ve misyonu ile ücret sendikacılığı değil hizmet sendikacılığı yürüttüğünü, hem kendi üyelerinin hem de tüm toplumun sorunlarına karşı duyarlı ve çözüm odaklı çalıştıklarını kaydetti.

Divan başkanlığını Genel Teşkilatlanma Sekreteri Mehmet Ali Güldemir’in yaptığı ve iki listenin yarıştığı kongre seçimleri sonucu mevcut başkan Metin Sağım yeniden şube başkanlığına seçildi.

Bartın Şubesi yönetimi şu isimlerden oluşuyor:

Şube Başkanı                           : Metin Sağım

Şube Sekreteri                          : Erdal Koşmaz