Çaycuma Aylık Mutat Toplantısı Gerçekleştirildi

04.25.14, Cuma
Diyanet-Sen Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeleri Çaycuma İlçe Müftülük Din Görevlileri Aylık Mutat Toplantısı’na katılarak sendikal konularda katılımcılara bilgi verdi.

24 Nisan 2014’te gerçekleştirilen toplantıya Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Güldemir ve Mehmet Yaman, İlçe Müftüsü ÖmerKeskin, İlçe Temsilcisi Kenan Tunç ve yönetim kurulu üyeleri ile müftülük çalışanları katıldı.

Toplantıda konuşan Teşkilatlanmadan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Güldemir, Diyanet-Sen’in 10 yıldır yetkili sendika olduğunu hatırlatarak “Diyanet-Sen bu gün 70 Bini aşan üye sayısı ile Türkiye’nin sendikalaşma oranı en yüksek sendikasıdır. İstikrarlı bir şekilde her geçen gün gerek üye sayısını gerekse kazanımlarını ve başarısını artırmaktadır. Yolumuza üyelerimizden aldığımız güçle istikrarlı bir şekilde devam ediyoruz.” Dedi,

Yönetim kurulu üyeleri daha sonra Kur’an Kursu Öğreticileri ile bir araya gelerek onlara sendikal kazanımlar, örgütlenmenin önemi vb konularda bilgi verdiler.

İlçe Müftüsü Ömer Keskin’i de müftülük makamında ziyaret eden yönetim kurulu üyeleri din görevlilerinin sorunları konusunda Müftü Keskin ile görüş alış verişinde bulundular.