Giresun Şubesi’nden Kesme Çiçekçilik Konferansı

02.28.12, Salı
Diyanet-Sen Giresun Şubesi tarafından “Yöresel Kalkınmamızda Fındığa Ek Gelir Kesme Çiçekçilik” konulu bir konferans düzenlendi.

Diyanet-Sen Giresun Şubesi  tarafından “Yöresel Kalkınmamızda Fındığa Ek Gelir Kesme Çiçekçilik” konulu bir konferans düzenlendi.

Konuşmacı olarak Ordu Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turan Karadeniz’in katıldığı konferans Bulancak Halk Eğitim merkezinde gerçekleştirildi.

Konferansa Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Faruk Köseoğlu, Afet İşleri İl Müdürü Halil Topatan, İl Tarım Gıda Hayvancılık Müdür Yardımcısı Adnan Temür, Şube Yönetimi, Bulancak Muhtarlar Derneği Başkanı Turan Elitemiz   ile bir çok daire amiri ve sivil toplum örgütü temsilcileri ile halk katıldı.

Şube Başkanı Fethi Karahüseyin bölge insanı için oldukça önemli olan böyle bir projeye tüm sivil toplum örgütlerinin destek olması gerektiğini belirterek “Sivil Toplum olarak yöre insanına ek gelir getirecek böyle bir projeyi hemşerilerimle paylaşmaktan ve   Giresunumuzun yetiştirdiği bir değerli ilim adamıyla buluşturmaktan son derece mutluyuz.” dedi.