Sinop İl Divan Toplantısı Ayancık’ta Yapıldı

25.11.13, Pazartesi
Diyanet-Sen Sinop Şubesi il divan toplantı Ayancık ilçesinde gerçekleştirildi.

Diyanet-Sen Sinop Şubesi il divan toplantı Ayancık ilçesinde gerçekleştirildi.  23 Kasın 2013’te gerçekleştirilen toplantıya Genel Merkez Yönetiminden Genel Başkan Yardımcıları Cebrail Yakışır ve Mehmet Ali Omurca, Şube Başkanı İbrahim Tekdemir ve yönetim kurulu üyeleri, zorunlu organlar ilçe temsilcileri ve yönetimleri hazır bulundu.

Yakışır ve Omurca toplantıda yaptıkları konuşmalarda Diyanet-Sen’in kazanımları, örgütlenmenin önemi, neden ve niçin sendika, erdemliler hareketi olarak sendika vs konularda katılımcılara bilgi verdiler.

Şube Başkanı İbrahim Tekdemir de şube olarak yaptıkları çalışmalar konusunda katılımcılara bilgi verdi. Önümüzdeki dönem yapılacaklar konusunda yol haritasının belirlendiği toplantı sonrası Ayancık İlçe Müftüsü Basri Bektaş’ın da katıldığı öğle yemeği yenildi.

Yakışır ve Omurca  ayrıca şube yönetimi ile birlikte Boyabat İlçe Müftüsü İsa Sağlam’ı müftülük makamında ziyaret ederek sendika olarak yapılan çalışmalar ve kazanımlar konusunda Sağlam’a bilgi verdiler.